Wilco vroeg Leanne op het bankje

De dag begon bij Leanne, bij haar ouders. Haar moeder opende de voordeur en je voelde gewoon de gezonde spanningen door het huis vliegen.

Na een lekker kopje koffie en alvast wat shots van de make-up te hebben gemaakt, kwam de bruid met haar zus terug van de kapper. Nog even snel wat lipgloss op en hop hop naar boven om haar trouwjurk aan te trekken.

Precies op tijd… want Wilco stond al in de startblokken om naar de voordeur te gaan. Ik zie het bruidspaar natuurlijk altijd minimaal 1 keer voordat ze gaan trouwen en dan ken je ze nog niet… maar ik kon aan zijn hele gezicht zien dat ie op was van de zenuwen. Dat is altijd zo aandoenlijk.
Het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen was erg mooi en ontroerend, tranen van geluk en giechelend door de spanning die ze los konden laten.

Op weg naar de locatie voor de trouwreportage… Naar de dijk waar Wilco Leanne ten huwelijk gevraagd had. Het zonnetje scheen volop en viel prachtig tussen al die bomen door… ideaal om een aantal mooie plaatjes te schieten.

Na de reportage snel naar het gemeentehuis in Neerijnen voor de plechtigheden. Daarna naar de kerk in Beusichem voor de ceremonie. Als een moeder de bruidegom naar het altaar begeleidt en de vader de bruid, dat vind ik altijd zo bijzonder…

Na de lovende woorden van de jonge pastoor konden we weer naar buiten om nog even bij het water een aantal foto’s te maken.

De dag eindigde in ‘t Veerhuys in Beusichem, waar het bruidspaar heerlijk ging borrelen en dineren met alle daggastVoorbereiding van de bruiden.Voorbereiding van de bruid

Voorbereiding van de bruid Voorbereiding van de bruidVoorbereiding van de bruid Voorbereiding van de bruidegom Eerste blikken bruidspaarEerste blikken bruidspaar Bruidsreportage in Neerijnen Bruidsreportage in Neerijnen Bruidsreportage in Neerijnen Bruidsreportage in Neerijnen Bruidsreportage in Neerijnen Bruidsreportage in Neerijnen Bruidsreportage in Neerijnen Huwelijksceremonie stadhuis Neerijnen Huwelijksceremonie stadhuis Neerijnen Huwelijksceremonie stadhuis Neerijnen Huwelijksceremonie stadhuis Neerijnen Huwelijksceremonie stadhuis Neerijnen Bruidsreportage trouwringen Huwelijksceremonie kerk Beusichem Huwelijksceremonie kerk Beusichem Huwelijksceremonie kerk Beusichem Huwelijksceremonie kerk Beusichem Huwelijksceremonie kerk Beusichem Huwelijksceremonie kerk Beusichem Huwelijksceremonie kerk Beusichem Huwelijksceremonie kerk Beusichem Huwelijksceremonie kerk Beusichem Huwelijksceremonie kerk Beusichem Bruidsreportage in Beusichem Bruidsreportage in Beusichem Bruidsreportage in Beusichem Bruidsreportage in Beusichem Bruidsreportage in Beusichem Bruidsreportage in Beusichem Borrelen in het Veerhuys in Beusichem Borrelen in het Veerhuys in Beusichem Borrelen in het Veerhuys in Beusichem