To which wedding dress do you say Yes?

Welke trouwjurk spreekt jou aan tussen de trends voor 2016?

Ik kijk bijna dagelijks naar “Say Yess to the dress” … lekker een beetje ‘over the top’ haha, maar bruiden bewonderen gaat mij volgens mij nooit vervelen. In de prachtige showroom van Kleinfeld worden de bruiden in meerdere designer trouwjurken geshowd aan hun ‘entourage’ (lees: kritische familieleden en vriendinnen en soms zelfs de aanstaande bruidegom). Van mermaid dresses tot prinsessen baljurk, van pauwenveren tot simpele ‘formfitting’ zijden trouwjurken.
Voor iedere bruid en elk budget zit er wel een jurk bij waarbij de tranen vanzelf komen… dat is het teken dat die trouwjurk DE jurk voor haar is. Het ‘showdeel’ van het programma wordt gemaakt door de uiteenlopende meningen van degene die op de bank de bruid mogen bewonderen. Randy en Tori (de managers van Kleinfeld) komen altijd op voor de mening van de bruid en weten de meningen van de soms o zo valse familieleden snel de kop in te drukken.
Als de bruid HAAR jurk gevonden heeft, roept Randy of Tori: “Let’s jack her up!”, het haar wordt even snel in model gedaan, een prachtige sluier wordt op haar hoofd gelegd en de nodige sieraden worden aangedaan. Dan zijn meestal alle genodigden over en is iedereen helemaal gelukkig met de trouwjurk van haar dromen.

Toen ik vorige week dus weer eens lekker zat weg te dromen tijdens het programma, bedacht ik me dat ik een blog wilde schrijven over de trends voor volgend jaar. Dan ga je je dus verdiepen in het aanbod van de vele designers en al snel werd me duidelijk dat er een aantal opvallende eigenschappen bij elke designer terug te zien zijn in hun trouwjurken-collectie voor het nieuwe jaar.

De formfitting trouwjurk, de fit and flair (boven nauwsluitend en uitlopende rok), diepe halslijnen, heel veel kant en bloemen designs, verfijnde patronen van parels en bling-bling, trouwjurken met een lichte tint roze en de super romantische A-lijn prinsessen baljurken belegd met het mooiste kant kwamen voorbij.
Dus eigenlijk voor iedere bruid wel iets waarin zij zich kan inbeelden ‘saying yess’ tegen haar aanstaande.

Ik heb een collectie gemaakt van wat ik heb gevonden en hopelijk vindt ook jij je droomjurk ertussen.
Onderaan de pagina staan de links naar de verschillende designers en bruidswinkels.

 

trouwjurk trends 2016 trouwjurk trends 2016 3

 

Prachtige trouwjurken voor de net zo prachtige bruid met vrouwelijke rondingen!

Nu lijkt het misschien alsof er alleen maar mooie trouwjurken worden ontworpen voor de slanke bruiden. Niets is minder waar! Tegenwoordig ontwerpen diezelfde designers de mooiste jurken in een maatje meer. Voor elke vrouw, met elk lichaamstype is er die ene jurk voor haar mooiste dag!

 

trouwjurk trends 2016 allure plussize trouwjurk trends 2016 koonings plussize 2 trouwjurk trends 2016 koonings plussizetrouwjurk trends 2016 6 trouwjurk trends 2016 5 trouwjurk trends 2016 4

Design trouwjurken
Allure Bridals
Pronovias
Sincerity
Sottero & Midgley
Sweetheart Gowns
Pretty Pear Brides

Bruidszaken
Anne & John
Koonings