Een trouwalbum vertelt jullie verhaal

Een album is best een hele investering. Persoonlijk vind ik dan ook dat het album voor de volle 100% moet passen bij jullie persoonlijkheden en de sfeer van jullie trouwdag. Kortom… er is geen standaard. Ik maak elk album op met in mijn achterhoofd houdend de sfeer van de dag en de stijl die ik denk dat bij jullie past. 

Het album vertelt jullie verhaal, vol bijzondere, dierbare en emotionele momenten. En natuurlijk blijven er herinneringen. Maar als we over zoveel jaar terugdenken aan onze bruiloft… dan zijn er stiekem toch weer een paar op de achtergrond geraakt. Het trouwalbum is dan het perfecte middel om jullie alle mooie momenten en emoties opnieuw te laten beleven.

Alleen de allermooiste foto’s komen in jullie album

Elke foto wordt met zorg gecorrigeerd op kleur, contrast en helderheid. De allermooiste foto’s die in jullie album komen, worden nog eens extra bewerkt om elke collage tot een prachtig geheel te maken. Storende elementen en kleine oneffenheden verwijder ik zorgvuldig uit de foto.

Na jullie bruiloft plaats ik de foto’s in een privé online gallery. Deze kunnen jullie dan meteen delen met familie en vrienden. De mogelijkheid de foto’s te downloaden en af te drukken via deze gallery is er ook. Omdat jullie natuurlijk alleen de mooiste foto’s in jullie album willen, maken jullie een selectie uit deze foto’s. Die selectie krijgt van mij dan de ‘finishing touch’ en ga ik in een frisse opmaak in jullie album verwerken. De eerste presentatie ontvangen jullie in de vorm van een pdf en na het bekijken daarvan kunnen jullie eventuele aanpassingen doorgeven. Zodra het album helemaal naar wens is, controleer ik nog een keer alle bestanden en wordt het album besteld.

EEN UNIEK LUXE ALBUM EN USB STICK

Op een dag waarop zoveel bijzondere momenten vastgelegd worden, is het logisch dat er een selectie gemaakt moet worden om de allermooiste foto’s daarvan in het album te kunnen verwerken. Elke foto wordt met zorg gecorrigeerd op kleur, contrast en helderheid. Al deze foto’s ontvangen jullie op een luxe USB stick. Na de bruiloft plaats ik de foto’s in een privé online gallery. Deze kunnen jullie dan meteen delen met familie en vrienden. Via de gallery kunnen jullie deze foto’s eventueel ook downloaden of af laten drukken.

Elk album is natuurlijk op maat gemaakt en een standaard aantal foto’s is daarom moeilijk vast te stellen. Maar om een idee te geven… Een trouwalbum van 30 pagina’s bevat gemiddeld 70 foto’s. Van de foto’s in de gallery maken jullie een selectie van jullie favorieten. Deze verwerk ik in het album en vul eventueel bij waar nodig. Storende elementen of oneffenheden ‘poets’ ik zorgvuldig uit de foto’s. De presentatie van het proefalbum ontvangen jullie in de vorm van een pdf. Aan de hand van de proef kunnen jullie eventuele aanpassingen doorgeven. Zodra het album helemaal naar wens is, controleer ik nog een keer alle bestanden voordat de definitieve bestelling geplaatst wordt. Mochten jullie meer foto’s in het album willen, dan is dat makkelijk uit te breiden. Zo kunnen jullie nog meer waardevolle herinneringen terug kunnen zien.

Alle trouwalbums zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leder, linnen of een combinatie van leder met acryl. De albums zijn handgemaakt en geprint op hoogwaardig Fuji DPII papier. Ze hebben een lay-flat binding, dit betekent dat het album mooi open blijft liggen. Op deze manier is het mogelijk om hele mooie close-ups over de volledige breedte van 2 pagina’s te laten lopen.

OUDERALBUM

Ouders pronken maar al te graag met de foto’s van jullie trouwdag. Een groot album is dan een beetje ‘over the top’. Graag verzorg ik een kopie van jullie trouwalbum, in een compacter formaat. Zo’n ouderalbum is het perfecte cadeau om aan jullie ouders te geven.

testimonial Stijlimpuls fotografie

@ Zaltbommel

“Bij het kennismakingsgesprek was je heel open en eerlijk en hadden wij gelijk vertrouwen in jou.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

@ ‘s-Hertogenbosch

“Al vanaf het eerste gesprek was de sfeer meteen ontspannen en relaxt.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

@  Auberge du Bonheur – Tilburg

“Veel fotografen zetten hun foto’s neer in één stijl. Angelique juist niet.”

Contact

+31 (0)6 21 21 22 50info@stijlimpulsfotografie.nl
Staakakker 3, 5275 ALDen Dungen

Privacy & Cooky policy