lieve woorden van

andere bruidsparen

horen een weerspiegeling te zijn van hoe jij je profileert als trouwfotograaf 

Ik beschreef al eerder dat het niet voldoende is om alleen een mooie website en mooie foto’s te hebben. Natuurlijk is het eindresultaat één van de peilers voor een goede testimonial. Maar wat zeker net zo belangrijk is, is hoe een bruidspaar je ervaren heeft als persoon en als fotograaf.

Ik voel me elke keer weer vereerd als ik de trouwfotograaf mag zijn. Je bent eigenlijk de enige onbekende die de hele dag zo dichtbij het bruidspaar en alle familie en vrienden staat. En dat is heel waardevol en bijzonder.

Dan is een beoordeling van het bruidspaar zo’n cadeautje als zij beschrijven wat jijzelf ook uitdraagt.

Alle reacties van de bruidsparen zijn 100% zoals zij ze zelf hebben geschreven. Op ThePerfectWedding en TOPtrouwbedrijven hebben zij ook hun ervaring met een cijfer geschreven. 

Ik ga altijd voor een 10, dus met de gegeven comments kan ik mezelf verbeteren. Om daarvoor te zorgen, heb ik voor het trouwseizoen 2020-2021 gekozen om aan mijn bruidsparen de mini Prewedding shoot cadeau te geven in elk pakket. 

Zo kunnen we ons nog beter voorbereiden en leuke ideeën laten ontstaan.

"We wisten vanaf het moment dat we verloofd waren, Angelique wordt onze trouwfotograaf! Wij waren al bekend met haar prachtige werk. We hadden al eens samen een fotoshoot bij haar gedaan. We hebben er geen moment spijt van gehad, want ze heeft onze trouwdag mede tot de mooiste dag van ons leven gemaakt! Haar spontaniteit, positiviteit, creativiteit en vakkennis zie je in elke foto terug. We voelden ons erg op ons gemak bij haar, dat vonden we ook een belangrijk ding op zo’n belangrijke en bijzondere dag. Samengevat, het was een echt feestje met Angelique! Top fotograaf!"
testimonial Stijlimpuls fotografie
Koen en Jessy
@ 's-hertogenbosch
testimonial Stijlimpuls fotografie

Dennis en Patricia

@ Rotterdam

Echt een aanrader

“Wat zijn wij blij dat we Angelique hebben gekozen als onze fotografe. Ze is de hele dag met ons mee geweest, zonder dat je er veel van merkt, en toch heeft ze onze mooie en onvergetelijke dag haarfijn vast weten te leggen. 

Met haar kwaliteit en creativiteit heeft ze een prachtig album weten te maken dat het geld zeker waard is geweest.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Paul en Myrthe

@ Zaltbommel

Je bent een topper, bedankt!

“Best lastig een keuze maken voor een fotograaf op de mooiste en de meest bijzondere dag van ons leven. Bij het kennismakingsgesprek was je heel open en eerlijk en hadden Wij gelijk vertrouwen in jou. 

Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld en de foto’s zijn nog mooier dan wij konden dromen! Met tot slot een prachtig album, waardoor wij onze trouwdag altijd zullen herbeleven.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Fons en Natascha

@ Klooster Bethlehem

Professioneel en met passie!

“Hoge kwaliteit en perfecte afstemming, super, professioneel en met passie! Dat zijn de woorden die haar goed omschrijven. Ze was één geheel met ons de gehele dag en we zagen haar genieten van haar vak. Dat maakte het voor ons nog mooier. 

De foto’s op de prachtige baroque bank, wat hebben we veel gelachen en ohh wat zijn ze leuk en mooi geworden.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Paul en Véroniqe

@ Auberge du Bonheur – Tilburg

Creatief en edgy

“Super! Angelique heeft op onze dag een uitgebreide reportage gedaan. In het begin natuurlijk erg onwennig allemaal, maar ze heeft door haar uitstraling ons volledig op ons gemak gekregen. 

Het zijn fantastische foto’s geworden, waardoor wij nog heel lang terug kunnen kijken op een mooie dag! Haar stijl is moeilijk te beschrijven: creatief, edgy en staat open voor ideeën. Veel fotografen zetten hun foto’s neer in één stijl. Angelique biedt juist de mogelijkheid om de sfeer van iedere foto te proeven en hier een geheel van te maken.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Peter en Karin

@ ‘s-Hertogenbosch

De schommel was onze favoriete foto

“Al vanaf het eerste gesprek was de sfeer meteen ontspannen en relaxt. En dit was ook op onze grote dag het geval! Samen met Angelique hebben we een planning gemaakt met mooie locaties in en rondom Den Bosch voor onze fotosessie. Het was ontzettend fijn om alles van te voren te plannen zodat wij op onze grote dag vooral konden genieten! 

Angelique heeft onze dag heel mooi vast kunnen leggen, met onze favoriet; de zelfgemaakte schommel! Echt ontzettend leuk! Bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd en dat wij door de foto’s ( en het mooie album ) onze dag steeds weer kunnen herbeleven ♡.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Jasper en Sandra

@ Uden

Je weet dat ze er is, maar je ziet haar niet

“Angelique is een heel fijn mens en wil graag het beste voor haar klanten. Ze is creatief, fijn in de omgang en bescheiden. Je kunt je wensen doorgeven en de rest aan haar overlaten. Tijdens de ceremonie heeft ze ook hele mooie foto’s gemaakt, terwijl we haar eigenlijk niet gezien hebben. Met andere woorden: je weet dat ze er is, maar je merkt er niets van. 

Een trouwreportage is een flinke investering, dus je gevoel moet zeker goed zijn bij de fotograaf! Het boek met dikke pagina’s is prachtig geworden evenals de geweldige foto’s op de dvd. Een prachtige herinnering aan een prachtige dag.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Sander en Ilse

@ Kasteel Heeswijk

We wisten het direct

“Zodra je bij Angelique binnen stapt kun je er niet omheen. Wat een enthousiasme, creativiteit en sprankelende persoonlijkheid. We wisten het direct, zij begrijpt onze wensen en ze zal een aanvulling zijn op onze dag. Onze trouwdag heeft ze heel persoonlijk en met verrassende ideeën vastgelegd. En wat zijn we trots op het eindresultaat: prachtige en bijzondere foto’s en album!”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Patrick en Femke

@ Beek en Donk

We hebben gelachen

“We hebben een prachtige dag gehad, mede door Angelique. We hebben zo met haar gelachen. Met al haar creatieve ideeën en bijzondere bewerkingen is ons album in één woord Prachtig geworden. Wij zijn meer dan blij met de fotografe uit het Maaskantje.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Richard en Cynthia

@ Hilversum

Wat een enthousiasme voor haar vak

“Angelique was er vanaf het moment van aankleden tot en met de feestavond. De foto’s en het album zijn echt prachtig geworden. Wat heeft zij een enthousiasme voor haar vak. Met hele leuke ideeën is het trouwalbum helemaal geworden zoals onze dag is gegaan.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Pim en Leonieke

@ Kasteel Heeswijk

Onze favoriete foto was de trouwjurk

“Je moet genieten van de dag en je wilt geen fotograaf die telkens aandacht vraagt. Angelique loopt rond en kiest haar momenten en is erbij als het nodig is. Daarbij moet je haar techniek mooi vinden dus bekijk haar werk en oordeel zelf. Wij vinden het erg mooi! Na de eerste kennismaking was het gevoel goed en hebben wij het idee gehad dat Angelique bezig was met ieder individuele bruiloft, ook die van ons. Ze heeft creatieve ideeën die aansluiten bij wie wij zijn.

Angelique is op de trouwdag bijna onzichtbaar, maar legt de dag vast zoals wij die ervaren hebben. De sfeer en het gevoel van de dag is terug te zien in de foto’s en zeer mooi vormgegeven in het album. De trouwdag is ‘de dag van je leven’ en daar wil je goede herinneringen aan. De kosten wegen, wat ons betreft, zeker op tegen de baten. Onze ouders en wij hebben nu een album met herinneringen van onze speciale dag. 

Één van onze favoriete momenten was tijdens de reportage: toen Leonieke haar jurk toevallig goed legde en Angelique een foto maakte. Door het voorover buigen en het strekken van haar armen terwijl ze de jurk vast had. Een TOP foto. Een ander favoriet moment: Dat we samen aan het schommelen zijn, hangend aan een hele oude boom bij onze trouwlocatie (Kasteel Heeswijk).”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Luuk en Monique

@ Sint-Oedenrode

Ontspannen en onszelf zijn!

“De zwart-wit foto waar wij in een hele ontspannen pose tegen de trouwauto staan. Dat is zonder twijfel onze favoriete foto. Niet geposeerd, maar gewoon omdat we het fijn vonden zo bij elkaar te zijn! Dat zijn de bijzonder mooie momenten die Angelique heeft vastgelegd. De onderdelen tijdens de reportage waar we samen even ‘gek’ mochten doen. (armpje drukken/trouwauto vooruit duwen) Daar konden we écht even onszelf zijn als stel en dat zie je ook op de foto’s. Daar zitten de mooiste en meest ontspannen foto’s tussen.

Angelique is een fotograaf die weet welke momenten bijzonder zijn om vast te leggen en heeft de creatieve inslag om hier een mooi album van te maken. We hebben het als prettig ervaren om haar als onze bruidsfotograaf te hebben. We hebben een ontspannen reportage gehad, voorafgaand aan onze ceremonie, waar we alle tijd hadden om verschillende foto’s te maken. Gedurende de dag hebben we ons nooit druk gemaakt waar de fotograaf was en of de juiste momenten wel vastgelegd werden, dat was gewoon zo.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Bram en Elaine

@ Oosterhout

Oog voor detail

“De kennismaking: Onder het genot van een kop koffie hadden we een goed gesprek. We verlieten Den Dungen en waren direct allebei overtuigd; Angelique wordt de fotograaf op onze grote dag! Die dag brak aan, ze was erbij tijdens de voorbereidingen tot na onze openingsdans. We hebben een prachtige fotoshoot in de bossen mogen beleven.

Angelique is een fotografe met een sterke persoonlijkheid, goede ideeën, creativiteit en een bijzonder gevoel voor humor. Zij kan een zeer belangrijke dag goed vertalen met haar fotografie. Met veel enthousiasme en oog voor detail gaat zij daar helemaal in op. Dit zie je ook terug in de presentatie op de dvd, zelfs alle familie en vrienden bekeken dit met een lach en een traan. Wij kunnen oprecht zeggen, als we terugkijken in ons geweldig mooie album, dat Angelique alle emoties die wij hebben beleefd op onze trouwdag, weer opnieuw beleven.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Jochem en Michelle

@ Kasteel van Oijen

Zeker een aanrader!

“Wij zijn heel blij dat we Angelique als fotografe hadden op onze bruiloft! Het zijn prachtige foto’s geworden, precies de stijl die wij voor ogen hadden.

Vooraf hebben we samen onze creatieve ideeën besproken en hebben we leuke, spontane foto’s met onze familie en vrienden als resultaat.

Niet alleen op de dag zelf was de samenwerking top, ook het bespreken en ontwerpen van het fotoalbum verliep goed. Nog iedere dag genieten we van de prachtige foto’s.

Oftewel, zeker een aanrader!!”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Richard en Simone

@ Kasteel Heeswijk

Ze is vrolijk, lief en een beetje gek {dat is waarom we haar gekozen hebben}

“We snapten elkaar gewoon goed. Het was gezellig, makkelijk en ontspannen. We hebben ontzettend veel gelachen en dat heeft voor de mooiste foto’s gezorgd. Achteraf hoorden we ook van onze families dat iedereen de fotografe zo geweldig vond!

De Superman foto! Onze absolute favoriete foto! Richard droeg een Superman shirt onder zijn overhemd. Angelique kwam met het idee dat ik voor de foto dan zijn blouse zou opentrekken. Dat was gewoon erg grappig. Vervolgens heeft ze er een Supermanposter van gephotoshopt…dat maakte het nog veel leuker!

Wij hebben Angelique als een vrolijke, lieve dame ervaren, die een beetje gek is (dat was de reden dat wij voor haar kozen) Over haar foto’s: Prachtig. Kijk zelf maar.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Rob en Gabriëlle

@ Schiedam

We hadden meteen die klik met haar

“Op aanraden van goede vrienden van ons, zijn we op haar website gaan kijken. De speelse en frisse stijl sprak ons aan en een afspraak was snel gemaakt. Het kennismakingsgesprek was heel helder en ze wilde zoveel mogelijk details weten van de nog maar net gemaakte planning. Rob en ik hadden allebei een fijn gevoel bij haar.

Angelique maakte makkelijk contact met alle aanwezigen op onze bruiloft en wist originele groepsportretten te maken. Tijdens onze reportage zijn we door Schiedam gaan wandelen en hebben we super leuke foto’s gemaakt. Op een kruispunt, midden op de weg, gewoon tussen de menigte op de markt. We hebben ontzettend met haar gelachen en genoten van haar creativiteit.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Jasper en Marjolein

@ Hilversum

Het klikte meteen met onze jongens

“Angelique heeft van ons trouwdag een geweldige reportage gemaakt. We voelden ons meteen ontspannen, ze nam de tijd om een prettige sfeer te creëren. Ook klikte het meteen met onze jongens, dat ging allemaal als vanzelf. Inmiddels zijn we voor een moederdagcadeau naar Brabant afgereisd om een stoere kidsshoot door haar te laten maken. De foto’s waren top en het eindresultaat een schitterend groot canvasdoek.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Maurice en Moniek

@ Ottersum

Ze was geweldig met onze kids

“Angelique was echt een aanvulling op de gehele dag met haar originele ideeën en de gezellige, ongedwongen sfeer die zij neerzette. Ze was geweldig met onze kids. Ze heeft een sprankelende persoonlijkheid. Het trouwalbum is de kroon op haar werk, een unieke herinnering.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

maikel en arja

@ Drunen

Gewoon schommelen in de duinen

“De foto’s en het album zijn geworden zoals we gehoopt hadden. De fotoreportage verliep heel natuurlijk. Hierdoor waren we erg ontspannen en dit is ook op de foto’s te zien. De reportage in de duinen was geweldig. De foto’s zijn prachtig en het album is geworden zoals we gehoopt hadden. Onze favoriete foto is gemaakt in de duinen, waar wij alle twee tegen een boom aanliggen en wegdromen. De kleuren en de compositie maken de foto compleet.”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Ruben en Nikkie

@ Kasteel Amerongen

We hoefden niet na te denken
en lieten ons ‘leiden’

“Het is een moeilijke opgave om een fotograaf te vinden waar je een goed gevoel bij hebt. Zowel een persoonlijke klik als het uiteindelijke soort beeld wat je zoekt. Het kennismakingsgesprek verliep soepel en Angelique heeft overduidelijk echt kennis van zaken.

Waar je zelf bijvoorbeeld niet over na hebt gedacht weet zij allemaal, dat was heel fijn. Tevens vonden we haar creatieve input op de dag zelf over plekken bij het kasteel en poses geweldig. We hoefden niet na te denken en konden ons laten ‘leiden’.

Zelfs vooraf had ze inspiratie toegestuurd met voorbeelden van poses welke leuk zouden zijn, zodat we daar vooraf over na konden denken; wat willen we nou eigenlijk op beeld hebben? Op onze trouwdag was ze overal bij en heeft de mooie momenten prachtig vastgelegd. We hebben zoveel complimenten gehad van vrienden en familie. Bedankt!”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Dennis en Marleen

@ Sint-Michielsgestel

Een top fotograaf!

“Op 7 juni heeft Angelique onze trouwdag gefotografeerd. Wat een top fotograaf! Zeer creatief met hele verrassende ideeën en een ontspannen sfeer.

Zo kwam ze met het idee om foto’s met rook te maken, geweldig goed gelukt en precies de juiste kleur!
Ook van de ringen en het sieraad met een mooie emotionele waarde verrassende foto’s.

Als extra nog een mooie slideshow met ‘onze’ muziek eronder, in een aantal foto’s de dag samengevat. Wij zijn zeer tevreden over onze foto’s en kijken met plezier terug op een bijzondere dag. Ontzettend bedankt Angelique, mede dankzij jouw is deze dag onvergetelijk geworden!”

testimonial Stijlimpuls fotografie

Onno en Yvonne

@ Ravenstein

Een ster met Photoshop

“We kwamen via via bij Angelique terecht en na het kennismakingsgesprek wisten we het beiden meteen.

Angelique heeft onze ceremonie heel mooi vastgelegd, gewoon zoals ie was. Ze heeft van alle belangrijke mensen mooie foto’s gemaakt en van onze belangrijke momenten.

We hadden tijdens ons eerste gesprek aangegeven dat we hele contrastrijke foto’s beide heel erg mooi vonden. Dat had ze goed begrepen, want tijdens de fotoshoot hebben we hele mooie locaties bezocht en heeft ze al haar creativiteit in de foto’s en de nabewerking gelegd.

Wegens omstandigheden hebben wij Angelique gevraagd om onze bruidsreportage niet online te vertonen. Maar we wilden natuurlijk wel graag een aanbeveling schrijven. Angelique heeft al haar creativiteit en vakmanschap gestopt in de fotografie van onze mooiste dag en we bevelen haar bij iedereen aan.”

Contact

+31 (0)6 21 21 22 50info@stijlimpulsfotografie.nl
Staakakker 3, 5275 ALDen Dungen

Privacy & Cooky policy