Same day edit

SAME DAY EDIT, EEN SLIDESHOW
VAN JULLIE MOOISTE DAG

Tijdens jullie trouwdag beleven jullie heel veel kostbare en speciale momenten, samen en met familie en vrienden. Momenten die samen jullie verhaal vertellen. Die wil je natuurlijk op de feestavond laten zien; een lach, een traan, een knuffel, de kus of een verliefde blik. Die kleine momenten maken samen jullie dag tot de meest bijzondere. Ook de ouders, broers, zusjes, familie en natuurlijk hele goede vrienden en vriendinnen fotografeer ik zoveel mogelijk. Ook zij ervaren jullie bruiloft intens en dus zijn hun emoties en belevingen belangrijk om later terug te kunnen zien. Nog beter is het om een tweede fotograaf bij te boeken, dan leggen we samen alle momenten vast vanuit meerdere invalshoeken.

Tijdens het diner bewerken we een selectie van de mooiste beelden en zorgen ervoor dat deze in een slideshow met jullie favoriete nummer klaar zijn voor het feest. We nemen een groot scherm en beamer mee waarop de slideshow afgespeeld wordt. 

Terwijl de slideshow draait, lopen wij tussen de gasten rond. Zo kunnen we ook nog alle reacties op de slideshow en de cadeaus vastleggen.

“Een prachtige slideshow, onze gasten kregen 's avonds de perfecte indruk van hoe onze trouwdag was.”

Koen en Jessy

Als jullie op huwelijksreis gaan, willen jullie natuurlijk de slideshow nog vaker kunnen bekijken.  Het enige wat je hoeft te doen is dat even doorgeven en dan stuur ik jullie meer dan graag de slideshow toe voordat jullie vertrekken. Zo kunnen jullie ook andere familieleden, vrienden en kennissen mee laten genieten die niet aanwezig konden zijn op jullie bruiloft.

Hoe gaaf is dat?  

Same Day edit @ Youtube

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Contact

+31 (0)6 21 21 22 50info@stijlimpulsfotografie.nl
Staakakker 3, 5275 ALDen Dungen

Privacy & Cooky policy