Portretfotografie

verliefd op het proces van groei

Portretten

Als klein kind maakte ik al met de toen-nog-analoge-camera van mijn ouders foto’s van echt alles; mijn poppen, onze honden, de bomen en bloemen en natuurlijk mijn kleine zusje. 

Jaren later was zij mijn eerste officiële model en sinds 2009 heeft ze regelmatig voor mijn camera gestaan. Dat was zo leuk en zij was zo blij met de foto’s. Ik wilde er meer mensen blij mee maken en ben toen mijn eigen fotografie onderneming gestart. Inmiddels heb ik al zoveel leuke mensen  ontmoet en gefotografeerd. Het zijn niet alleen de mooie foto’s, maar ook de beleving van de shoot zelf waar ik ze mee wil verrassen. 

Het klinkt misschien ‘corny‘, maar een glimlach bij iemand op het gezicht toveren, dat is het leukste van dit vak.

ONDERSCHEID IN PORTRETSOORTEN

Er zijn verschillende varianten binnen portretfotografie. Op deze pagina lees je over gewone portretfotografie. Dit kan 1 persoon zijn of een groep, maar ook zwangerschapsfotografie is mogelijk. Huisdieren zijn geweldig om te fotograferen als individu. 

Op de pagina Familieshoot en kindersnoetjes kun je voorbeelden zien van de allerkleinsten tot complete gezinnen van 3 generaties. {dit is echt een super leuk cadeau voor als opa en oma bijvoorbeeld 50 jaar getrouwd zijn.}

Make Over shoot

Een fotoshoot met de kids is natuurlijk súper leuk!
Maar wij vrouwen hebben nu eenmaal de neiging om het hele gezin op nummer 1 te zetten behalve onszelf.

Een glamour ‘make over’ shoot is daarom hét perfecte cadeau aan onszelf!

Een halve dag lekker alle tijd voor jou; je haar wordt gestyled en je make-up wordt verzorgd. Daarna zoeken we samen je favoriete setjes kleding uit welke je wil dragen tijdens de fotoshoot. Als we dat gedaan hebben, gaan we ontspannen beginnen met de reportage.

Ik kan er uren over blijven praten, maar je moet het gewoon ondervinden. In het begin voelt iedereen zich ongemakkelijk. Maar gedurende de shoot verdwijnt dat gevoel al snel en ga je er zelfs van genieten.

Wil je meer informatie over een portretshoot of make-over shoot?

angelique@stijlimpulsfotografie.nl

Contact

+31 (0)6 21 21 22 50info@stijlimpulsfotografie.nl
Staakakker 3, 5275 ALDen Dungen

Privacy & Cooky policy