Over mij

Het “vertellen” van jullie verhaal

Het vertellen van jullie verhaal, van jullie mooiste momenten. De emoties en intimiteit van dat ene moment weer laten herleven, jaren nadat jullie getrouwd zijn en dat met 1 foto. Dat is wat ik wil bereiken met mijn fotografie.

MIJN STIJL

Mijn stijl is niet in één hokje te stoppen. Het is een combinatie van romantiek en journalistiek. Ik probeer van elk bijzonder moment een foto te maken van het geheel, met alle mensen en alle emoties op dat moment. Daarnaast maak ik heel graag close-up beelden om de emoties nog duidelijker te laten zien.

NABEWERKING

Fotografie is één onderdeel, het professioneel nabewerken is een essentieel tweede onderdeel. Ik bewerk alle beelden zorgvuldig na en werk daarbij graag met warme, zachte kleurnuances gecombineerd met zwart-wit beelden.

 

Angelique van Kreij

WIE IK BEN

Een echte Brabantse, passievol en met een grote liefde voor creativiteit. Enthousiast, professioneel maar vooral gewoon mezelf.

In Boxtel heb ik met heel veel plezier mijn creatieve opleiding afgerond op het Sint Lucas. Daarna meerdere korte opleidingen en workshops gevolgd. Ik wil altijd het beste uit mezelf halen, dus als ik iets tegenkom wat ik wil leren pak ik het aan.

Ik woon in het mooie Den Dungen, samen met de liefde van mijn leven, mijn 2 zoons en een schitterende Britse Korthaar genaamd Gaya. Ook in mijn vrije tijd is creativiteit altijd de rode draad en neemt een groot deel van die tijd in beslag. Daarnaast rij ik graag motor en kan me heerlijk verliezen in een goeie serie op Netflix.

 

Wil je weten hoe andere bruidsparen het ervaren hebben om met mij te werken? Kijk dan even bij de testimonials. 

 

 

 

 

 

 

 

bruidsreportage met stijl

Als ik mijn stijl bruidsreportage moet beschrijven in een paar woorden zou het zijn: In the moment, captured emotions, puur, romantisch, persoonlijk, creatief, met een knipoog en passievol. Één van de bruidsparen vorig seizoen beschreef het wel heel mooi vind ik zelf:

Haar stijl is moeilijk te omschrijven. Creatief, edgy en staat open voor ideeën. Veel fotografen zetten hun foto’s neer in één stijl. Angelique biedt juist de mogelijkheid om de sfeer van iedere foto te proeven en hier een geheel van te maken.

Lees wat andere bruidsparen zeiden of bekijk detailfoto’s en voorbeelden van romantische, pure en creatieve trouwfotografie. Ook Stijlimpuls is zich aan het verdiepen in het maken van video-content. Op de Video Pagina worden stukjes opname en foto’s mini weergaven waarbij die bijzondere trouwdag opnieuw beleeft kan worden.

onderscheiden

Vaak krijgen huwelijksfotografen de vraag hoe zij zich onderscheiden van de anderen. Dat is een best lastige vraag, omdat je niet wil suggereren dat je beter bent dan een ander. Uiteindelijk is de keuze aan het bruidspaar, zij moeten helemaal blij worden van de bruidsreportage en blijft het dus een kwestie van smaak. Als ik moet verwoorden hoe ik denk mezelf te onderscheiden dan zeg ik dat ik op mijn eigen manier het bruidspaar op hun gemak stel, vaak met grappen maken. In de nabewerkingen heb ik meer een eigen stijl dan in mijn bruidsfotografie. Ik volg mijn gevoel op het moment zelf, dan zie ik ze door de lens en wil ik dat moment ‘vertellen‘. Vaak weet ik op dat moment al hoe de uiteindelijk bewerkte foto eruit komt te zien en dus ook welke sfeer het gaat worden.

Een bewuste keuze in het onderscheiden is de Glamourbride stijl. De gedachte daarachter is dat ik vind dat elke vrouw het verdient op haar mooist gefotografeerd te worden. Met mijn trouwalbums onderscheid ik me van velen, dat wil niet zeggen dat mijn albums mooier zijn… Ik benader de vormgeving anders. Als grafisch ontwerper kijk je nu eenmaal anders naar het totaalplaatje dan een fotograaf die geen grafische achtergrond heeft. Door goed te luisteren tussen de regels door, hoor je vaak wat een bruid heel mooi vindt. Ik probeer dat dan altijd te verwezelijken.

– See more at: http://www.stijlimpulsfotografie.nl/bruidsreportage/#sthash.WIQx1QdV.dpuf

Share

Comments are closed.