Over mij ?

verliefd op fotografie

Hoi

Ik ben Angelique, de fotografe achter Stijlimpuls Fotografie.
Mijn grootste passie is fotografie en ik zou het geweldig vinden om jullie bruiloft vast te leggen. En mocht er na het huwelijk gezinsuitbreiding komen? Ook jullie kleine wonder kunnen jullie met een gerust hart door mij laten fotograferen.

Ik heb 2 geweldige pubers {die helaas niet meer zo vaak voor mijn camera willen als toen ze klein waren}. Verder ben ik het personeel van Gaya {mijn geweldige Britse korthaar} en Prulleke {mijn fantastisch knappe en eigenwijze RagCoon}. 
Samen met mijn vriend, de pubers en de 2 divaatjes woon en werk ik in Den Dungen, Noord Brabant. Maar ik stap zo in de auto, Nederland is niet zo groot.

 

Hoe ik werk

Fotografie is samenwerken. Een klik moet er dus wel zijn, anders kunnen jullie  jezelf niet zijn en blind vertrouwen op mij. Heel belangrijk dus!

Tijdens een bruiloft ben ik op de bijzondere momenten onzichtbaar.
Maar zodra we starten met de reportage neem ik jullie vol enthousiasme mee en gaan we echt plezier maken en natuurlijk hele mooie foto’s.

Ik hoor zo vaak: “Ik blijf toch niet plakken op de foto”. Ik begrijp dat het soms vervelend is om de hele dag maar te lachen op elke foto {wat niet eens nodig is}, er op je best uit te zien en dan óók nog weten hoe je moet gaan staan.
De één is een natuurtalent en de ander heeft soms wat hulp nodig. Ik help je bij het poseren en dat gaat dan nog steeds heel natuurlijk. Ook heb ik zo mijn eigen trucjes om je te laten ontspannen. Dat zie je ook eigenlijk in al mijn bruidsreportages terug.

ONBEZORGD GENIETEN

Daarnaast vind ik het gewoon leuk om bruidsparen te verrassen met creatieve ideeën. Ik denk met ze mee over locaties en vind het zalig om Pinterest borden te maken met de bruid. Een goede voorbereiding neemt namelijk ook zorgen weg, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten.

Eigenlijk is {bijna} alles mogelijk

WANT IEDER MENS IS UNIEK!

Wat jullie wensen zijn vind ik ontzettend belangrijk. Wat bij het ene paar past, vindt het andere totaal niet bij ze passen. Ik geloof daarom ook niet in 1 stijl van fotografie en beeldbewerking. Je groeit en ontwikkelt continu, je smaak verandert en je wordt kritischer gedurende de jaren. 

ERVARING EN PASSIE

Ik begon na mijn studie als grafisch ontwerper op een reclamebureau. Dit heb ik jaren met veel plezier gedaan en nog steeds ontwerp ik als er vraag naar is {ook trouwkaarten en save-the-date}. Maar als ‘plaatjesdenker‘ merkte ik toch dat fotografie me meer trok en ben in 2009 mijn fotografie gaan oppakken. Eerst alleen portretten en Newborn reportages.
Na mijn eerste ervaring in 2010 als second shooter was ik verkocht.

Ik startte met een Canon 450D, dat was een licht instapmodel toentertijd. Mijn eerste fotoshoot met die camera was van mijn zus en deze shoot heeft in het vakblad Zoom gestaan, dus een minder dure camera wil niks zeggen over de foto. En natuurlijk maakt apparatuur heel erg veel verschil. Maar lief bruidspaar, laat je niet wijs maken dat je alleen mooie foto’s kunt maken met de duurste camera’s!

Een goede fotograaf met creatief inzicht maakt met een smartphone nog wel een prachtige foto.

Naarmate je groeit en meer bruiloften boekt, wil je die kwaliteit verbeteren. Als je wat verdiend hebt, kun je een betere camera aanschaffen. Je bent namelijk niet van de één op de andere dag een pro, dus op dag 1 meteen een Canon 5D markIII aanschaffen verandert daar niets aan.

MIJN GEAR

In de afgelopen jaren heb ik meer dan voldoende bruiloften gefotografeerd om toch elke keer iets te verbeteren aan mijn apparatuur, want wat veel gebruikt wordt, moet ook vervangen worden. Tegenwoordig heb ik een hele complete koffer met 2 Canon 5D markIII camera’s, een ruim scala aan lichtgevoelige lenzen: Canon 70-200mm, Canon 24-70mm, Canon 35mm, Canon 50mm, Canon 85mm. Hiermee kan ik in elke setting heldere beelden leveren. Daarnaast een hoeveelheid memorycards van de hoogste kwaliteit. Ook heb ik altijd flitsers bij me met alle benodigde modifiers om jullie tijdens de openingsdans mooi uit te lichten en voor mooie special effects in het donker buiten.

Wat ik nog meer graag fotografeer

FOTOGRAFIE VERVEELT NOOIT!

Je komt in contact met leuke, interessante mensen met allemaal verschillende verhalen. Mooie foto’s afleveren is het doel, maar wat zeker net zo bijzonder is, is de ervaring van mijn klant. Hoe zij de fotoshoot beleven en groeien in hun zelfvertrouwen tijdens. Dus ik ga niet alleen voor prachtige foto’s, maar ook een geweldige herinnering.

Portretshoot, Glamourshoot,
Make over shoot en Pin up.
“Een glimlach is de mooiste ronding” 

Onze trouwe huisgenootjes
op 4 pootjes.

Het geweldige aan kids?
Ze doen lekker wat ze zelf willen.
Ook tijdens een fotoshoot.

Een familieshoot is niet alleen super leuk om samen te doen, maar ook erg waardevol voor later.

Een indruk van wie ik ben

Contact

+31 (0)6 21 21 22 50info@stijlimpulsfotografie.nl
Staakakker 3, 5275 ALDen Dungen

Privacy & Cooky policy