Over mij ?

verliefd op fotografie

Hoi

Ik ben Angelique, de fotografe achter Stijlimpuls Fotografie.
Mijn grootste passie is fotografie en ik zou het geweldig vinden om jullie bruiloft vast te leggen. En mocht er na het huwelijk gezinsuitbreiding komen? Ook jullie kleine wonder kunnen jullie met een gerust hart door mij laten fotograferen.

Ik heb 2 geweldige pubers {die helaas niet meer zo vaak voor mijn camera willen als toen ze klein waren}. Verder ben ik het personeel van Gaya {mijn geweldige Britse korthaar} en Prulleke {mijn fantastisch knappe en eigenwijze RagCoon}. 
Samen met mijn vriend, de pubers en de 2 divaatjes woon en werk ik in Den Dungen, Noord Brabant. Maar ik stap zo in de auto, Nederland is niet zo groot.

 

Hoe ik werk

Fotografie is samenwerken. Een klik moet er dus wel zijn, anders kunnen jullie  jezelf niet zijn en blind vertrouwen op mij. Heel belangrijk dus!

Tijdens een bruiloft ben ik op de bijzondere momenten onzichtbaar.
Maar zodra we starten met de reportage neem ik jullie vol enthousiasme mee en gaan we echt plezier maken en natuurlijk hele mooie foto’s.

Ik hoor zo vaak: “Ik blijf toch niet plakken op de foto”. Ik begrijp dat het soms vervelend is om de hele dag maar te lachen op elke foto {wat niet eens nodig is}, er op je best uit te zien en dan óók nog weten hoe je moet gaan staan.
De één is een natuurtalent en de ander heeft soms wat hulp nodig. Ik help je bij het poseren en dat gaat dan nog steeds heel natuurlijk. Ook heb ik zo mijn eigen trucjes om je te laten ontspannen. Dat zie je ook eigenlijk in al mijn bruidsreportages terug.

ONBEZORGD GENIETEN

Daarnaast vind ik het gewoon leuk om bruidsparen te verrassen met creatieve ideeën. Ik denk met ze mee over locaties en vind het zalig om Pinterest borden te maken met de bruid. Een goede voorbereiding neemt namelijk ook zorgen weg, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten.

Eigenlijk is {bijna} alles mogelijk

WANT IEDER MENS IS UNIEK!

Wat jullie wensen zijn vind ik ontzettend belangrijk. Wat bij het ene paar past, vindt het andere totaal niet bij ze passen. Ik geloof daarom ook niet in 1 stijl van fotografie en beeldbewerking. Je groeit en ontwikkelt continu, je smaak verandert en je wordt kritischer gedurende de jaren. 

ERVARING EN PASSIE

Ik begon na mijn studie als grafisch ontwerper op een reclamebureau. Dit heb ik jaren met veel plezier gedaan en nog steeds ontwerp ik als er vraag naar is {ook trouwkaarten en safe-the-date}. Maar als plaatjesdenker merkte ik toch dat fotografie me meer trok en ben in 2009 mijn fotografie gaan oppakken. Eerst alleen portretten en Newborn reportages. Maar na mijn eerste ervaring in 2010 als second shooter was ik verkocht.

Wat ik nog meer graag fotografeer

FOTOGRAFIE VERVEELT NOOIT!

Je komt in contact met leuke, interessante mensen met allemaal verschillende verhalen. Mooie foto’s afleveren is het doel, maar wat zeker net zo bijzonder is, is de ervaring van mijn klant. Hoe zij de fotoshoot beleven en groeien in hun zelfvertrouwen tijdens. Dus ik ga niet alleen voor prachtige foto’s, maar ook een geweldige herinnering.

Portretshoot, Glamourshoot,
Make over shoot en Pin up.
“Een glimlach is de mooiste ronding” 

Onze trouwe huisgenootjes
op 4 pootjes.

Het geweldige aan kids?
Ze doen lekker wat ze zelf willen.
Ook tijdens een fotoshoot.

Een familieshoot is niet alleen super leuk om samen te doen, maar ook erg waardevol voor later.

Contact

+31 (0)6 21 21 22 50 info@stijlimpulsfotografie.nl
Staakakker 3, 5275 AL Den Dungen

Privacy & Cooky policy