Loveshoot

De Loveshoot draait om jullie liefde voor elkaar

Een Loveshoot op de plek waar jullie voor het eerst gezoend hebben…

We kunnen lekker naar buiten, of naar een specifieke locatie die voor jullie een emotionele waarde heeft. En als jullie geen idee hebben, dan bedenken we samen een aantal opties. We kunnen afspreken op de locatie waar jullie daadwerkelijk gaan trouwen, zo ontdekken we meteen de mooiste plekjes daar. Of we rijden naar zee… opties genoeg.

Een loveshoot is super leuk om elkaar cadeau te geven, omdat jullie gaan trouwen. Of misschien hebben jullie samen nog niet eerder een echte fotoshoot laten maken. Kijk ook gerust even bij mijn portretfotografie.

Ontspannen

Op jullie mooiste dag een huwelijksfotograaf die de hele tijd foto’s maakt. Dat op zich is al een ongewone situatie en daarom begrijpelijk dat dat voor een bepaalde spanning kan zorgen. Dat is nergens voor nodig natuurlijk, maar om die eventuele zenuwen volledig weg te halen, is een loveshoot ideaal. Zo kunnen jullie ook alvast wennen aan de manier waarop ik werk en communiceer.

Tijdens de reportage kunnen we bijvoorbeeld leuke poses uitproberen, eventuele ideeën doornemen en elkaar al wat beter leren kennen. Aanwijzingen geven is op jullie trouwdag niet altijd makkelijk of gewenst. Maar soms wel noodzakelijk om die belangrijke momenten vast te kunnen leggen. Zo kunnen jullie een beetje ervaren hoe ik dat dan eventueel op jullie over zou brengen. Als er bruidskindjes zijn, neem ze ook gewoon lekker mee. Dan is dit bij uitstek een laagdrempelige kennismaking met de bruidsfotograaf.

loveshoot den bosch

De foto’s kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodiging

Na de Loveshoot ontvangen jullie een ruime selectie van de door mij bewerkte beelden, in hoge resolutie en natuurlijk zonder watermerk. Naast gebruik voor de trouwkaart, kunnen ze ook gebruikt worden voor bijv. bedankjes, bijzondere cadeautjes voor dierbaren of je verwerkt ze in een gepersonaliseerd receptieboek. Deze zijn tegenwoordig bij meerdere aanbieders in hele originele uitvoeringen verkrijgbaar.

Wat kost het en wat krijgen jullie?

Voor een creatieve en romantische Loveshoot reken ik € 350,-. Dit bedrag is inclusief reiskosten, de fotoreportage van ongeveer 1,5 uur en een ruime selectie stijlvol bewerkte foto’s. De optie om een mini album te maken van jullie Loveshoot is er natuurlijk ook.

Contact

+31 (0)6 21 21 22 50info@stijlimpulsfotografie.nl
Staakakker 3, 5275 ALDen Dungen

privacy & cooky policy