Lifestyle fotograaf

Verliefd, verloofd, getrouwd, huisje, kindje, boompje, beestje

Lifestyle fotograaf Familieshoot en kindersnoetjes

(klik op bovenstaande titel om mijn video te bekijken over de familieshoot)

FAMILIESHOOT EN KINDERPORTRETTEN

Vaak willen we als moeder liever niet voor de camera. “M’n haar zit niet goed” of “Ik blijf toch niet plakken“… “Fotografeer de kinderen maar, dat vind ik leuk!” Ik hoor het zó vaak en ik weet hoe ongemakkelijk je je kunt voelen. Ook ik was daar vroeger schuldig aan en wilde nooit op de foto.
Onzeker, je geen houding weten te geven, waar laat je je handen? Iedereen is diep van binnen wel ergens onzeker over. Maar weet je… vaak ben JIJ de enige die dat ‘foutje’ ziet en de rest van de wereld niet!

WAAROM EEN FAMILIESHOOT ZO BELANGRIJK IS?

Vaders hebben vaak nóg meer excuses [lees: druk druk druk] en hebben er zelfs een hekel aan om gefotografeerd te worden. Daarmee wil ik echt niet generaliseren, maar de ervaring leert dat mannen het over het algemeen niet leuk vinden. We houden het er maar op dat het ook gezonde spanningen en onzekerheden zijn. Want als ik hieronder slechts 1 reden noem waarom het zo belangrijk is, vallen alle excuses in het niet! 

1 SIMPELE reden !!!

Als zij later groot zijn en wij er niet meer zijn… Waar kunnen zij dan troost uit halen?
Er komt een tijd dat één van de ouders er niet meer is, of beiden wegvallen. Natuurlijk hopen we allemaal dat dat op oudere leeftijd is, maar helaas hebben we dat niet voor het zeggen. 

♥ Foto’s zijn ‘vastgelegde’ herinneringen, zodat je bij het zien ervan dat moment en de emoties opnieuw beleeft. 

♥ Weet jij nog hoe je vader en moeder er 10 jaar geleden uitzagen? Hoe hun kapsel eruit zag, of hoe ze lachten?

♥ Hoe belangrijk zijn dan foto’s waar je naar kunt kijken als je ze mist of gewoon even terug wil in de tijd? 

ZOVEEL ANDERE REDENEN OM SAMEN HERINNERINGEN TE MAKEN

Een familiereportage is een bijzonder, persoonlijk en origineel cadeau om te geven. Denk aan de verjaardag van oma of aan Moederdag. Ook een jubileum, zoals een 50 jarig huwelijk, is een perfecte gelegenheid om een familieshoot of kindershoot cadeau te geven.
Maar er hoeft natuurlijk geen officiële reden te zijn om samen blijvende herinneringen te maken. Oma bedanken voor alle keren dat ze op haar kleinkinderen heeft gepast. Hoe kostbaar is dat? De trots in haar ogen en glimlach op haar gezicht, dat is onbetaalbaar! Meerdere vliegen in 1 klap dus;

  • bijzondere momenten samen
  • een geweldige ervaring
  • mooie foto’s voor nu en later
  • bijzondere herinneringen
  • én een dolgelukkige oma
WAT KOST EEN FOTOSHOOT?

Een (familie)shoot is niet gebonden aan mijn studio. Dit kan ook lekker buiten in de tuin, een park, een bos of op elke andere locatie. Het is zó ontzettend leuk om samen met het hele gezin ontspannen en spontaan ‘op de foto’ te gaan. Tijdens de shoot wordt er altijd zo gelachen en van elkaar genoten. Dat alleen al is voor mij reden genoeg dit te blijven doen.

En natuurlijk kost het geld, maar wat je ervoor terugkrijgt is echt niet in geld uit te drukken. Dit is geen verkooppraatje, maar 100% waar. Dat ga je pas inzien als het niet meer kan en je geen foto’s hebt om naar terug te kijken. Wat is dan € 150,-* als je de tijd nooit meer mee terug kan draaien?

Peet kreeg voor haar 80ste verjaardag een familieshoot cadeau. Ze heeft zo ontzettend genoten. Samen met haar kinderen en kleinkinderen verbleef ze in een vakantiehuis voor een weekend. Bijzondere momenten deelden ze samen aan de immens grote eettafel, samen koken, spelletjes doen en goede gesprekken voeren. De fotoshoot kreeg ze ook nog cadeau van haar kinderen en die was in 1 woord geweldig! 

∗ Ik stuur jullie graag een pdf toe met alle mogelijkheden en prijzen. Net als een bruiloft is ook een familieshoot eigenlijk maatwerk, want iedereen heeft andere wensen. Daarom start ik met een basis van € 150,- inclusief een aantal professioneel bewerkte foto’s. Daarnaast zijn er nog allerlei extra opties. Er kunnen altijd meer foto’s uitgezocht worden natuurlijk.

FOTOPRODUCTEN

De mooiste foto’s selecteren jullie zelf in een online gallery. Deze stuur ik jullie toe, zodat je lekker thuis samen kunt kiezen. De selectie wordt door mij persoonlijk vakkundig en in mijn eigen stijl bewerkt. Jullie mooiste herinneringen ontvang je digitaal, in hoge resolutie en zonder een watermerk.

Misschien vind je het genoeg om ze digitaal te hebben, maar als je een fotoafdruk of canvasdoek wil, dan verzorg ik dat meer dan graag. Je bent tot niets verplicht en als je zelf wil zoeken, prima! Ik geef je hierin graag advies. Er zijn zoveel mogelijkheden voor wanddecoratie; canvasdoek, dibond, aluminium of een poster. Het gebeurt regelmatig dat ik een foto vraag van de ruimte waar mijn klanten iets aan de muur willen hebben, als ze niet precies weten wat ze willen. Naar aanleiding van die foto geef ik advies over wat in die ruimte zou passen en maak ik een visual. Zo krijg je een helder plaatje van hoe het er uiteindelijk uit komt te zien.

Makkelijker kan ik het niet maken! En je bent gegarandeerd van kwaliteit, want net als mijn fotografie wil ik alleen goede producten aanbieden. En goede kwaliteit betekent niet altijd de hoofdprijs moeten betalen. Ik heb door de jaren heen voldoende ervaring in het aanleveren van beeldmateriaal, zodat je ook in je album of aan de muur hebt hangen wat je op je scherm zag. En zeker net zo belangrijk, dat het er na jaren nog net zo mooi uitziet.

angelique@stijlimpulsfotografie.nl

 

Contact

+31 (0)6 21 21 22 50info@stijlimpulsfotografie.nl
Staakakker 3, 5275 ALDen Dungen

Privacy & Cooky policy