Kinderportretten

Onderaan de pagina lees je meer informatie over de waarde van een familieshoot.

 

“Mama, waar sta jij op de foto … later als wij groot zijn?”

(klik op bovenstaande titel om mijn filmpje te bekijken over een familieshoot)

Vaak willen we als mama zijnde niet voor de camera. “M’n haar zit niet goed” of “Ik blijf niet plakken”… “Fotografeer de kinderen maar, dat vind ik leuk!”

Contact

+31 (0)6 21 21 22 50 info@stijlimpulsfotografie.nl Staakakker 3, 5275 AL Den Dungen

privacy & cooky policy

 • Ik hoor het zó vaak en ik weet hoe ongemakkelijk je je kunt voelen. Ook ik was daar schuldig aan en wilde nooit op de foto.
  Te onzeker. Iedereen is diep van binnen wel ergens onzeker over. Maar weet je... vaak ben JIJ de enige die dat 'foutje' ziet en de rest van de wereld niet!
  Geniet van alles wat je met je familie en vrienden deelt!

  Laat het vastleggen... Waarom? Als zij later groot zijn en wij er niet meer zijn... Waar kunnen zij dan troost uit halen?

  Een familieshoot kan overal; bij jullie in de huiskamer, buiten in de tuin of op elke andere locatie. Het is zo ontzettend leuk om eens samen met het hele gezin 'op de foto te gaan'. Tijdens de shoot wordt er altijd zo gelachen en dat alleen al is voor mij de reden dit te doen. En natuurlijk kost het geld, maar wat je ervoor terugkrijgt is niet in geld uit te drukken. Een super leuke ervaring, een herinnering die niemand je meer afneemt en hele mooie foto's voor nu en voor later.

   

  NEEM CONTACT MET ME OP

  voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over een kinder- of familieshoot.

 • Portretten

  Een fotoshoot met de kids is natuurlijk súper leuk!
  Maar wij vrouwen hebben nu eenmaal de neiging om het hele gezin op nummer 1 te zetten behalve onszelf. Een glamour 'make over' shoot is daarom hét perfecte cadeau aan onszelf!

  Een halve dag lekker alle tijd voor jou; je haar wordt gestyled en je make up wordt verzorgd. Daarna zoeken we meerdere setjes kleding uit welke je wil dragen tijdens de fotoshoot. Als we dat klaar hebben, gaan we ontspannen beginnen met de reportage.

  Ik kan erover blijven praten, in het begin voelt iedereen zich ongemakkelijk. Maar gedurende de shoot verdwijnt dat gevoel en ga je er zelfs van genieten.

  Wil je meer informatie over een portretshoot, mail of bel me dan.