Portretfotograaf bij een

Gouden Bruiloft

De Gouden Bruiloft

Pieter en Isabelle
vieren hun Gouden jubileum

Net voor de Corona crisis mocht ik het prachtige gezin van Pieter en Isabelle fotograferen.  

HET GEVOEL VAN VERBINDING

Niet alleen als fotografe, maar ook als enorm gevoelsmens benadruk ik bij iedereen hoe belangrijk foto’s van bijzondere herinneringen zijn. Daarover schrijf ik ook regelmatig op Facebook. Ook op mijn Youtube kanaal heb ik er een videoclip over gemaakt. Wat 50 jaar geleden begon met een verbinding die Pieter en Isabelle samen aangingen, heeft zich een halve eeuw later gemanifesteerd in een prachtig, groot gezin wat samen de liefde viert!

EEN ONVERGETELIJKE HERINNERING

Een 50-jarige bruiloft is een enorme mijlpaal en niet zo vanzelfsprekend meer tegenwoordig. Toen Isabelle me belde met de vraag of ik een fotoreportage van haar gezin wilde maken, was ik dus enorm enthousiast.
Een aantal jaren geleden had ik van één van haar kinderen een familieshoot gemaakt en die foto’s vond ze erg mooi. 

Dus er werd een datum geprikt en de locaties werden vooraf besproken.

DE NATUUR IN, DAT IS ALTIJD EEN GOEDE LOCATIE 

Of het nu om een familieshoot gaat, of een bruidsreportage, de natuur blijft altijd een goede keuze. Regen of zon, zomer of herfst. Elk seizoen, elk weertype heeft haar charmes. 
In het park bij de Ruwenberg in Sint-Michielsgestel was ik al vaker geweest om te fotograferen en ook tijdens deze shoot was de backdrop dit mooie stukje Brabant.  

HOE GROTER DE GROEP…

Des te groter de pret, maar ook hoe groter de uitdaging om het iedereen naar zijn zin te maken, ze naar mij te laten kijken, enigzins lachend, een beetje op dezelfde afstand van mij en zo ‘casual’ mogelijk. Oké, de staatsportretten maak ik ook, maar dat is niet mijn stijl.  

LEKKER JEZELF ZIJN!

Ik heb wel een aantal trucjes om mijn klanten zo ontspannen mogelijk te fotograferen en tot nu toe lukt me dat eigenlijk altijd. Zie hier hoe het gezin van de Berk hun bijzondere dag door mij liet vastleggen.

Ik heb enorm genoten van jullie geweldige gezin!

GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant
GoudenBruiloft fotoreportage brabant

Contact

+31 (0)6 21 21 22 50info@stijlimpulsfotografie.nl
Staakakker 3, 5275 ALDen Dungen

Privacy & Cooky policy