In 2012 mocht ik de bruidsfotograaf zijn van Paul en Véronique. icon-photos2Die dag was erg mooi en voor hen op dát moment de mooiste dag van hun leven.

Newbornfotografie

In 2013 kreeg de mooiste dag van hun leven een andere invulling…namelijk de geboorte van Bas, hun eerste kindje. Ze vroegen me om van hem een newbornshoot te maken. Toen dat kleine wondertje een paar dagen oud was, ben ik naar Tilburg afgereisd en samen hebben we dat kleine mensje bewonderd en ‘gemodelleerd’ terwijl hij lekker lag te slapen. Na de voeding, even laten boeren, luiertje verschonen, tutje in en op het juiste moment heel voorzichtig dat tutje eruit gehaald zodat die kleine man voldoende diep sliep om hem neer te leggen op de gitaar.

Een paar maanden geleden mailde Paul me met het geweldige nieuws dat Bas een zusje kreeg. Hij vroeg me of ik haar ook wilde fotograferen. Natuurlijk zei ik meteen ja! Een bruidsfotograaf zijn op de mooiste dag van hun leven ervaar ik echt als een eer. Je bent als enige die dag onbekend en je staat met je ‘snuffert’ het meest dichtbij om hun emoties te delen en vast te leggen. Die vertrouwensband heb ik heel hoog in het vaandel staan. Als het bruidspaar dan daarna me vraagt om hun eerstgeboren kindje te komen fotograferen in de eerste levensdagen, dan kan ik daar zomaar van volschieten en voel me betrokken bij hun geluk.
En als er daarna nog zo’n klein wonder mag plaatsvinden en ik zijn zusje ook mag komen fotograferen, dat is eigenlijk het grootste compliment dat je kunt krijgen…

Kleine Anna was echt een prachtige baby en zo lekker rustig. Samen met Paul, Véronique en de erg behulpzame kraamhulp hebben we Anna en haar grote trotse broer Bas gefotografeerd. Dit keer was het geen gitaar, maar een prachtige saxofoon.
Ik wil Paul en Véronique ontzettend bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. Ik wens ze al het geluk van de wereld toe met hun perfecte gezinnetje.

Blog newborn 1 Blog newborn 2 Blog newborn 3 Blog newborn 4 Blog newborn 5 Blog newborn 6 Blog newborn 7