A_STIJLIMPULS_headerXL

Een paar weken geleden schreef één van de dochters van een vriendin van mijn moeder me op Facebook een berichtje. In Den Dungen kennen we elkaar eigenlijk allemaal wel en met de dochters van Ria hebben mijn zus en ik vroeger vaak genoeg gespeeld met de barbies en Little Ponys.
Nu, jaren later hebben we zelf kids die spelen met barbies en voetbalwedstrijden hebben op zaterdagochtend.

Ze vroeg me of ik een fotoshoot wilde maken van hun kids, als verrassing voor oma Ria haar verjaardag. Kleinkinderen zijn oma’s alles, ik ken zelf de meest trotse oma ter wereld haha.
Een datum was geprikt en een aantal ideeën waren besproken. Op woensdagmiddag om 2 uur ging de deurbel…
Nog een beetje verlegen stelden ze zichzelf voor; Luuk, Lize, Mats, Lonne, Suze, Dirk en Isa. Een vrolijk en druk clubje van neefjes en nichtjes.

Iedere fotograaf zal beamen dat een kindershoot met 7 kids best een uitdaging is om totally focussed vast te leggen, maar een uitdaging gaan we hier niet uit de weg. In het begin luisteren ze allemaal nog goed, maar na gemiddeld 10 minuten hoor je vaker de vraag

“Wanneer zijn we klaar?”

We begonnen met ‘gewoon lief gaan zitten en naar de fotografe lachen’, stel dat de andere ideeën niet helemaal zouden uitpakken zoals gepland, dan was dat de basis om op terug te kunnen vallen. De dametjes en heren hebben zich voorbeeldig gedragen. De confetti, ballonnen en bellenblaas waren een verrijking voor de shoot en zeker ook voor de lachspieren. Je kunt je wel voorstellen… met één hand de bellen blazen en in de andere hand het potje met bellenblaas recht houden… haha dat was soms best lastig. De confetti van crêpe papier werd nat en gaf mooie gekleurde vlekken op het reeds kleurrijke tafereel.

Ik wil alle kids en de mama’s bedanken voor de hele fijne en vooral leuke samenwerking en ik hoorde dat oma Ria de uiteindelijk gekozen foto mooi vond 🙂 Missie geslaagd!

Blog kindershoot