Een tijdje terug belde Rianne me met de vraag of ik ook informele familieportretten maakte van een jubileum. Haar ouders waren dit jaar 50 jaar getrouwd! Een Gouden bruiloft, dat zijn heel wat jaren lief en leed delen met elkaar. Rianne en haar broers en zussen wilden de reportage aan hun ouders cadeau geven en natuurlijk wilde ik dat graag voor ze doen.

Op vrijdag 21 augustus 2015 parkeerde ik mijn bolide voor het ouderlijk huis wat helemaal versierd was. De crêpepapieren bloemen bekleedden de groene haag rondom het huis en bij de voordeur stond een mooie boog. Na kennis te hebben gemaakt met het Gouden bruidspaar, kinderen en kleinkinderen begonnen we de reportage bij de voordeur onder de boog. Altijd een uitdaging… een grote groep mensen allemaal lachend, ogen open en mijn kant op kijkend. Daarna verplaatsten we ons naar de erg mooie tuin van het bruidspaar. Deze bood meerdere kleurrijke backgrounds om de complete familie, de gezinnen apart, opa met kleindochter(s), moeder met alle dochters… je raadt het al… alle mogelijk bedenkbare combinaties te fotograferen.

fotografie gouden bruiloft brabant fotografie gouden bruiloft brabant fotografie gouden bruiloft brabant fotografie gouden bruiloft brabant

Ik wil de familie Steenbergen heel erg bedanken voor hun gastvrijheid, ik heb erg genoten van het kleurrijke gezelschap (: