Na een ontzettend druk zomerseizoen had ik meer dan voldoende keuzemateriaal om nieuwe sample-albums te maken. Welke spreads (2 pagina’s naast elkaar) ik zou gaan verwerken in de demo-albums, was dus niet het probleem. Ik wilde met iets nieuws komen en het assortiment uitbreiden.

Lederen albums zullen altijd blijven, het is een prachtig natuurproduct met een warme uitstraling. Dit is ook altijd één van mijn persoonlijke favorieten geweest.
Er is natuurlijk een grote variatie aan materialen en kleuren, zowel in leer als in andere soorten zoals linnen. Maar als bruidsfotograaf heb je een eigen stijl en bij die stijl passen niet alle coverproducten.

Met trots presenteer ik de nieuwe serie elegante trouwalbums van Stijlimpuls fotografie!

Het Art Deco trouwalbum past perfect bij de uitstraling en feeling van de Stijlimpuls trouwalbums. Het album onderscheidt zich van de rest door zijn chique, elegante uitstraling. De cover is een combinatie van hoogwaardig acryl met een moderne leersoort met een opvallende structuur. Het album wordt geleverd in zwart of wit. De acrylcover heeft een venster in het midden waarin een foto geplaatst kan worden. Er zijn 5 prachtige designs voor het acryl. Als deze high end stijl jullie aanspreekt, dan zit er zeker één design bij wat perfect jullie stijl weerspiegelt.

De tweede prachtige toevoeging aan de Stijlimpuls series is het Glam Album.
Simpele elegantie! Dit album is perfect voor bruidsparen met een feeling voor glamour en elegantie, maar niet over the top. De cover heeft een mat, zachte textuur met een UV hoogglans vernis vintage-retro embleem. Er zijn 7 verschillende designs welke gepersonaliseerd worden met jullie namen en trouwdatum.
Om het nog unieker te maken, worden jullie namen ook op de rug van het album geprint met UV vernis en op de binnenkant van de cover (de zogenaamde flypages) worden met hetzelfde vernis jullie initialen in een vast patroon geprint. Doordat er meerder lagen UV vernis over elkaar geprint worden, krijgt het dat mooie reliëf en die unieke glans.

De specificaties voor de binnenzijde van het album zijn van dezelfde kwaliteit als de vertrouwde serie trouwalbums in leder.

Voor beide high end trouwalbums is de luxe bewaarbox in dezelfde stijl verkrijgbaar om jullie album nog meer glans te geven.

album acryl relief 0 album acryl relief 1 album acryl relief 2 album acryl relief 3 album acryl relief 4 album acryl relief 5 album zegel 1 album zegel 0 album zegel 2 album zegel 3 album zegel 4