Bruidsfoto’s met champagne en aardbeien

Een charmante bruidegom en een meer dan prachtige bruid. 

De voorbereidingen samen met haar 2 zussen

De kapsalon zat gezellig vol, haren in de krullers en poederkwasten aan het werk. Ook dat beroep lijkt me geweldig! Bruidjes hun bruidskapsel en make-up geven op hun mooiste dag, dat kan toch niet anders dan een feestje zijn!

Nadat de kapsels en de make-up klaar waren begonnen de voorbereidingen bij de ouders van Annette thuis. Alle bruidsaccessoires lagen klaar. En de zusjes konden rustig beginnen met de aankleding.

De trouwreportage

De reportage begonnen we in Willemstad in de haven en het park. Een prachtig klein havenstadje en het stadspark waren de 2 locaties waar we de bruidsreportage gemaakt hebben.

De Titanic, Harley Davidsons, aardbeien, champagne en een fontein waren de atributen voor een rijk gevuld cf kaartje.
Onderweg naar de kerk in Rhoon moesten we stoppen voor de openstaande brug. Een lange file… biedt perspectieven voor een paar leuke shots op de brug. Ik belde de bruid op en we hadden dezelfde gedachte: Hup de auto uit en de brug op tussen alle auto’s en vrachtwagens. Een luid orkest van claxonnerende vrachtwagens was het gevolg van het poseren van Annette op de immens grote brug.

De ceremonie

De plechtigheden en mooie woorden werden uitgesproken op het intieme Kasteel van Rhoon. Daarna werd het Ja woord gegeven en de ringen gezegend in de prachtige kerk van Rhoon.

Bruidsfotograaf Rhoon voorbereidingen Bruidsfotograaf Rhoon voorbereidingen Bruidsfotograaf Rhoon voorbereidingen Bruidsfotograaf Rhoon voorbereidingen Bruidsfotografie eerste blik Bruidsfotografie eerste blik Bruidsfotografie eerste blik Bruidsfotografie eerste blik Bruidsfotograaf stadspark Rhoon Bruidsfotograaf stadspark Rhoon Bruidsfotograaf stadspark Rhoon Bruidsfotograaf stadspark Willemstad Bruidsfotograaf stadspark Willemstad Bruidsfotograaf stadspark Willemstad Bruidsfotografie Willemstad Bruidsfotografie Willemstad Bruidsfotografie Willemstad Bruidsfotografie Rhoon Bruidsfotografie Rhoon Bruidsfotografie Rhoon Bruidsfotografie Rhoon Bruidsfotografie kasteel Rhoon Bruidsfotografie kasteel Rhoon Bruidsfotografie kasteel Rhoon Bruidsfotografie kasteel Rhoon Bruidsfotograaf kerk Rhoon Bruidsfotograaf kerk Rhoon Bruidsfotograaf kerk Rhoon Bruidsfotograaf kerk Rhoon Bruidsfotograaf kerk Rhoon Bruidsfotograaf kerk Rhoon Bruidsfotografie trouwringen