GEERT-EN-WILMA

Op 30 augustus 2013 trouwden Geert en Wilma. Een gezellig paar wat elkaar perfect aanvult; Wilma wil alles onder controle hebben en denkt voor
het hele gezin. Geert die haar volgt en alle rust bewaard. Tijdens ons eerste gesprek kwam al snel naar voren dat ze een ontspannen, speelse shoot wilden. Daar had ik wel vertrouwen met een Bossch bruidspaar met de nodige dosis humor.

Op de grote dag had ik met ze afgesproken in hartje Den Bosch. We zouden een stadswandeling gaan maken samen met hun zoon en dochter.
Het eindstation van de wandeling zou bij de Bossche Kamers zijn, waar zij daaropvolgend de romantische, knusse ceremonie gepland hadden. De wandeling startte achter de prachtige Sint Janskathedraal, het zogenaamde “In den Boerenmouw”, een authentiek steegje met uitkijk op de kathedraal. Van hieruit liepen we in de omgeving van de Binnendieze naar verschillende leuke plekjes. Naast fotogeniek waren Wilma en Geert heel makkelijk in het verwerken van hun humor tijdens bepaalde poses. Ik heb me erg goed vermaakt.

Van buiten ook even naar binnen bij het Stedelijk Museum, ik zag een aantal maanden voor de bruiloft dat zij een hele grote wenteltrap hadden in het lichte en ruime pand. Deze trap bracht je naar 3 verdiepingen dus met diepte spelen was erg leuk en het licht was super. Na de champagne lunch op het grasveld reed de dochter Wilma en Geert in een prachtige Audi door de smalle steegjes richting de Bossche Kamers. Daar stonden de daggasten met een witte ballon welke ze allemaal op hetzelfde moment loslieten.

Na het wettelijke gedeelte was het tijd voor de toast en taart. Ik nam het boeket en de prachtige ringen even mee om er een aantal foto’s van te maken. Helemaal daarin opgaand, vergat ik de tijd en mijn bolide stond geparkeerd aan het kanaal… Gelukkig geen briefje onder de ruitenwisser.

Geert & Wilma, dankjewel voor de leuke reportage en ik wens jullie al het geluk toe.

bruidsfotografie_den_bosch a bruidsfotografie_den_bosch a1 bruidsfotografie_den_bosch b bruidsfotografie_den_bosch c bruidsfotografie_den_bosch d bruidsfotografie_den_bosch e bruidsfotografie_den_bosch f bruidsfotografie_den_bosch h bruidsfotografie_den_bosch i bruidsfotografie_den_bosch j bruidsfotografie_den_bosch k bruidsfotografie_den_bosch l