SANDER-EN-KLAAS

Op 26 augustus 2013 trouwden Sander en Klaas in de mooie stad Breda. Een ongelofelijk lief stel wat elkaar het ja woord gaf vol overgave en vertrouwen. Ik ken ze beide nu al een aantal jaren en toen Klaas me vroeg of ik hun bruiloft wilde fotograferen konden ze in Breda horen dat ik hier in Den Dungen JA riep.  Wat hen zo bijzonder maakt, is dat ze blijven stralen … en dat tovert keer op keer weer een glimlach op mijn gezicht. Beide hadden al kinderen uit een eerder huwelijk; Sander 2 hele knappe kerels en Klaas 2 prachtige dochters. Met z’n zessen vormen ze een hecht gezin, met op z’n tijd een wervelwind.

Dat werd al snel tastbaar toen ik 7 km bij ze vandaan was en m’n distributieriem vertrok naar het hiernamaals … midden op de snelweg.
Gelukkig kwam Sander me halen en waren we ruim op tijd terug! Zijn overhemd was niet zonder kreukels, dus de fotograaf stond opeens achter de strijkplank in plaats van achter de camera. Joyce zorgde ervoor dat alle belangrijke vrouwen op deze dag er op hun allermooist uitzagen. Dat deed ze niet alleen, de man des huizes bracht met zorg de kapsels van zijn zoons in model. Het was een gezellige, drukke start van de ochtend, vol onbetaalbare, nieuwe herinneringen en bijzondere momenten.

Michel, de getuige van Sander, reed trots het bruidspaar van A naar B in een hele stoere, chique Alfa Romeo. De zon heeft op 26 augustus 2013 de hele dag staan stralen aan de blauwe hemel … terwijl Sander en Klaas op dat moment hun eigen ‘hemel op aarde’ met familie en vrienden deelden. De ceremonie was heel speciaal, met een lach en een traan. Het was me oprecht een eer hier deel van uit te mogen maken.

Daarna reden we met het hele gevolg naar het park in hartje Breda en hebben samen met de kids een hele relaxte fotoreportage gehad. Niets geforceerd of ‘gemaakt’, maar gewoon zoals ze zijn… vol humor en liefde voor elkaar.

Sander en Klaas … ik vond het echt top! jullie bruidsfotograaf te zijn geweest, dankjewel!!! Heel veel liefde, wijsheid en geluk in jullie verdere leven samen.

bruidsfotografie_breda_brabant 9 9 1bruidsfotografie_breda_brabant 1 bruidsfotografie_breda_brabant 2 bruidsfotografie_breda_brabant 3 bruidsfotografie_breda_brabant 4 bruidsfotografie_breda_brabant 5 bruidsfotografie_breda_brabant 9 9 2 bruidsfotografie_breda_brabant 6 bruidsfotografie_breda_brabant 7 bruidsfotografie_breda_brabant 8 bruidsfotografie_breda_brabant 9 1 bruidsfotografie_breda_brabant 9 bruidsfotografie_breda_brabant 9 2 bruidsfotografie_breda_brabant 9 3 bruidsfotografie_breda_brabant 9 4 bruidsfotografie_breda_brabant 9 5 bruidsfotografie_breda_brabant 9 6 bruidsfotografie_breda_brabant 9 7 bruidsfotografie_breda_brabant 9 8 bruidsfotografie_breda_brabant 9 9 bruidsfotografie_breda_brabant 9 12

deel en like 🙂
error