A smile is the most beautiful thing you can wear

De ochtend begon in Rosmalen, waar het al gezellig druk was bij de bruid thuis. Jolanda, de goedlachse, beeldschone bruid zat al in haar prachtige trouwjurk en werd opgemaakt. De moeder van de bruid liep rond, samen met de 3 kids van het bruidspaar.

Aan de schouw hing een mini vintage jurk, die jurk was bestemd voor de bruidsreportage. Ik dacht nog “Dat is jammer, de jurk die je aanhebt is in 1 woord Amazing!”. Dat was een bewuste keuze zei ze. De enorme jurk was zo ontzettend zwaar, dat ze dat niet de gehele ochtend, middag en avond vol zou houden deze te dragen. Daarbij vond ze het ook gewoon leuk om af te wisselen. Jolanda had dat perfect ingeschat. In beide jurken straalde ze.

De bruid had, wat je noemt ‘the perfect wedding bridesmades’. Al haar beste vriendinnen en haar 2 prachtige dochters in mooie, lange galajurken. Haar 3 favoriete mannen in matching zandkleurige kostuums. Echt zo’n American styled wedding, i love it!

Trouwen op het water bij Beachclub Sunrise

Aangekomen bij beachclub Sunrise bij Aquabest in Best stonden haar bruidsmeisjes haar op te wachten. Ze vormden een rij en liepen rustig naar het altaar toe wat gebouwd was op een vlonder op het water. Gevolgd door de bruid en haar charmante vader. Tijdens de voorbereidingen werd er al zoveel gelachen, de bruid had de meest aanstekelijke lach ever! ‘Walking down the aisle’ zag ik door mijn lens dat de bruid weer die prachtige glimlach had. Die schaterlach is eigenlijk wel zo’n beetje de rode lijn van deze bijzondere dag.

Tijdens de ceremonie vloeiden er tranen en natuurlijk rolden er weer tranen over de wangen van het lachen. Grappige anekdotes passeerden de revue en hier en daar een kleine blooper. Dit alles maakte de ceremonie tot een perfecte weerspiegeling van hoe Jolanda in het leven staat.

De trouwreportage

Na de ceremonie toverden de bruidsmeisjes de sprookjesbruid om tot een ‘ibiza vintage style bride’. Vervolgens nam ik de entourage van bruidsmeisjes en het bruidspaar mee naar het water. Ja, en dan sta je daar… met een bruidegom die eigenlijk niet zoveel zin had in een bruidsreportage (het was ook wel erg warm die dag). Gelukkig wisten alle meiden hoe ze de bruidegom konden laten lachen. Ze trokken de jurken omhoog en liepen zo het verkoelende water in. Dit zorgde voor hilarische momenten, want tegelijkertijd dat het best warm was, begon het ook licht te regenen. Er was natuurlijk veel tijd besteed aan het haar en de make-up en niemand wilde een ingestorte coupe. Dus zo snel mogelijk weer naar binnen.

Na een heerlijk diner werd het podium opgebouwd en ontstond er langzaam aan een ware discotheek in de beachclub. Danseressen met hoge verentooien en sprekend lijkende Bony-M look-a-like openden de feestavond. De toon was gezet en de dansvloer was in no time gevuld. Meerdere Nederlandstalige zangers traden op die avond, afgewisseld door trance muziek van de huis dj. De avond werd afgesloten door niemand minder dan de hoogzwangere Belle Perez.

Na een geweldig mooie dag en alle CF kaartjes vol, reed ik met een glimlach op mijn gezicht het parkeerterrein van Aquabest af.

Dankjewel Luc en Jolanda voor het vertrouwen en het delen van jullie mooiste dag!

Bruidsfotografie vol emoties Bruidsfotografie vol emoties Bruidsfotografie vol emoties Bruidsfotografie vol emoties Bruidsfotografie vol emoties Bruidsfotografie vol emoties Bruidsfotografie vol emoties