Ik ben van nature druk, maar Ilse wist me te overtreffen, GE-WEL-DIG hoe ze tijdens ons kennismakingsgesprek zich helemaal liet meeslepen in al het enthousiasme wat in de kamer hing.

Al jaren wist Ilse al hoe haar droombruiloft er uit zou gaan zien. In haar hoofd was het plaatje helemaal compleet, nu alleen nog even die prins nog vinden.
Die prins werd Sander. Samen een geweldig leuke prins en prinses met beide oog voor detail en oog voor elkaar. De blik op het gezicht van Sander toen zijn Ilse de deur opende… onbetaalbaar! De hele dag waren ze omringd door lieve familieleden en vrienden en niet te vergeten 2 prachtige bruidskinderen waar ze een hele speciale band mee hebben.
Op Kasteel Heeswijk vond zowel de trouwreportage, de ongedwongen ceremonie als de geweldige feestavond plaats. Alles tot in de puntjes verzorgd. Tijdens het diner werd er zelfs een verhaal verteld over de historie van het kasteel, niet oudbollig en truttig, maar met muziek. Sloot je je ogen, dan waande je je in de riddertijd.

De reportage was super, Sander en Ilse zijn 2 spontane mensen die met een half woord begrepen wat ik bedoelde. Thuis had ik een houten vintage schommel gemaakt voor 2 personen en toen ik die daar ophing waren ze blij verrast. Het was ook écht leuk, want hoe harder Sander de schommel duwde, des te harder begon Ilse te gillen.
Voor de feestavond had ik een aantal atributen gemaakt, een kroontje voor de prins en prinses, een hoedje op een stokje, een snorretje, een brilletje… Samen met een grote zilveren fotolijst mochten de avondgasten informeel op de foto in plaats van alleen maar handjes schudden.
Het was een hele mooie dag met hele bijzondere, emotionele en ook grappige momenten. Nederland heeft er in ieder geval een top prins en prinses bij.