trouwalbum

trouwalbums custom made door Stijlimpuls fotografie

een trouwalbum vertelt jullie verhaal

Custom Made

Een album is best een hele investering. Persoonlijk vind ik dan ook dat het album voor de volle 100% moet passen bij jullie persoonlijkheden en de sfeer van jullie trouwdag. Kortom… er is geen standaard. Ik maak elk album op met in mijn achterhoofd houdend de sfeer van de dag en de stijl die ik denk dat bij jullie past. Dit kan dus variëren van een hele strakke, frisse opmaak tot en met een album met meer tierlantijntjes.

Het album vertelt jullie verhaal, vol bijzondere, dierbare en emotionele momenten. En natuurlijk blijven er herinneringen. Maar als we over zoveel jaar terugdenken aan onze bruiloft… dan zijn er stiekem toch weer een paar op de achtergrond geraakt. Het trouwalbum is dan het perfecte middel om jullie alle mooie momenten en emoties opnieuw te laten beleven.

Share
 • new-album-banner

  Sinds april van dit jaar is de collectie trouwalbums uitgebreid met de nieuwe elegante serie albums, waaronder het Art Deco en het Glam trouwalbum. Op mijn blog kunnen jullie meer afbeeldingen bekijken.

   

  Een uniek luxe album & usb stick

  Op een dag waarop zoveel bijzondere momenten vastgelegd worden, is het logisch dat er een selectie gemaakt moet worden om de allermooiste foto's daarvan in het album te kunnen verwerken. Elke foto wordt met zorg gecorrigeerd op kleur, contrast en helderheid. Al deze foto's ontvangen jullie op een luxe USB stick. Na de bruiloft plaats ik de foto's in een privé online gallery. Deze kunnen jullie dan meteen delen met familie en vrienden. Via de gallery kunnen jullie deze foto's eventueel ook downloaden of af laten drukken.

  Elk album is natuurlijk op maat gemaakt en een standaard aantal foto's is daarom moeilijk vast te stellen. Maar om een idee te geven... Een trouwalbum van 40 pagina's bevat gemiddeld 80 foto's. Van de foto's in de gallery maken jullie een selectie van jullie favorieten. Deze verwerk ik in het album en vul eventueel bij waar nodig. Storende elementen of oneffenheden 'poets' ik zorgvuldig uit de foto's. De presentatie van het proefalbum ontvangen jullie in de vorm van een pdf. Aan de hand van de proef kunnen jullie eventuele aanpassingen doorgeven. Zodra het album helemaal naar wens is, controleer ik nog een keer alle bestanden voordat de definitieve bestelling geplaatst wordt. Mochten jullie meer foto's in het album willen, dan is dat makkelijk uit te breiden. Zo kunnen jullie nog meer waardevolle herinneringen terug kunnen zien. 

  Alle trouwalbums zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leder, linnen of een combinatie van leder met acryl. De albums zijn handgemaakt en geprint op hoogwaardig Fuji DPII papier. Ze hebben een lay-flat binding, dit betekent dat het album mooi open blijft liggen. Op deze manier is het mogelijk om hele mooie close-ups over de volledige breedte van 2 pagina's te laten lopen.

   

  Ouderalbums

  Ouders pronken maar al te graag met de foto's van jullie trouwdag. Een groot album is dan een beetje 'over the top'. Graag verzorg ik een copie van jullie trouwalbum, in een compacter formaat. Zo'n ouderalbum is het perfecte cadeau om aan jullie ouders te geven.