Dit zeiden andere bruidsparen …

wat bruidsparen zeggen over stijlimpuls bruidsfotografie

Dit zeiden andere bruidsparen

 

Hoge kwaliteit en perfecte afstemming, super, professioneel en met passie! Dat zijn de woorden die haar goed omschrijven. Ze was één geheel met ons de gehele dag en we zagen haar genieten van haar vak. Dat maakte het voor ons nog mooier. De foto’s op de prachtige baroque bank, wat hebben we veel gelachen en ohh wat zijn ze leuk en mooi geworden.

Fons en Natascha

We hebben een prachtige dag gehad, mede door Angelique. We hebben zo met haar gelachen. Met al haar creatieve ideeën en bijzondere bewerkingen is ons album in één woord Prachtig geworden. Wij zijn meer dan blij met de fotografe uit het Maaskantje.

Patrick en Femke

Je moet genieten van de dag en je wilt geen fotograaf die telkens aandacht vraagt. Angelique loopt rond en kiest haar momenten en is erbij als het nodig is. Daarbij moet je haar techniek mooi vinden dus bekijk haar werk en oordeel zelf. Wij vinden het erg mooi! Na de eerste kennismaking was het gevoel goed en hebben wij het idee gehad dat Angelique bezig was met ieder individuele bruiloft, ook die van ons. Ze heeft creatieve ideeën die aansluiten bij wie wij zijn. Angelique is op de trouwdag bijna onzichtbaar, maar legt de dag vast zoals wij die ervaren hebben. De sfeer en het gevoel van de dag is terug te zien in de foto’s en zeer mooi vormgegeven in het album. De trouwdag is ‘de dag van je leven’ en daar wil je goede herinneringen aan. De kosten wegen, wat ons betreft, zeker op tegen de baten. Onze ouders en wij hebben nu een album met herinneringen van onze speciale dag. Één van onze favoriete momenten was tijdens de reportage: toen Leonieke haar jurk toevallig goed legde en Angelique een foto maakte. Door het voorover buigen en het strekken van haar armen terwijl ze de jurk vast had. Een TOP foto. Een ander favoriet moment: Dat we samen aan het schommelen zijn, hangend aan een hele oude boom bij onze trouwlocatie (Kasteel Heeswijk).

Pim en Leonieke

Zodra je bij Angelique binnen stapt kun je er niet omheen. Wat een enthousiasme, creativiteit en sprankelende persoonlijkheid. We wisten het direct, zij begrijpt onze wensen en ze zal een aanvulling zijn op onze dag. Onze trouwdag heeft ze heel persoonlijk en met verrassende ideeën vastgelegd. En wat zijn we trots op het eindresultaat: prachtige en bijzondere foto’s en album!

Sander en Ilse

Angelique was er vanaf het moment van aankleden tot en met de feestavond. De foto’s en het album zijn echt prachtig geworden. Wat heeft zij een enthousiasme voor haar vak. Met hele leuke ideeën is het trouwalbum helemaal geworden zoals onze dag is gegaan.

Richard en Cynthia

Super! Angelique heeft op onze dag een uitgebreide reportage gedaan. In het begin natuurlijk erg onwennig allemaal, maar ze heeft door haar uitstraling ons volledig op ons gemak gekregen. Het zijn fantastische foto’s geworden, waardoor wij nog heel lang terug kunnen kijken op een mooie dag! Haar stijl is moeilijk te beschrijven: creatief, edgy en staat open voor ideeën. Veel fotografen zetten hun foto’s neer in één stijl. Angelique biedt juist de mogelijkheid om de sfeer van iedere foto te proeven en hier een geheel van te maken.

Paul en Veronique

De zwart-wit foto waar wij in een hele ontspannen pose tegen de trouwauto staan. Dat is zonder twijfel onze favoriete foto. Niet geposeerd, maar gewoon omdat we het fijn vonden zo bij elkaar te zijn! Dat zijn de bijzonder mooie momenten die Angelique heeft vastgelegd. De onderdelen tijdens de reportage waar we samen even ‘gek’ mochten doen. (armpje drukken/trouwauto vooruit duwen) Daar konden we écht even onszelf zijn als stel en dat zie je ook op de foto’s. Daar zitten de mooiste en meest ontspannen foto’s tussen. Angelique is een fotograaf die weet welke momenten bijzonder zijn om vast te leggen en heeft de creatieve inslag om hier een mooi album van te maken. We hebben het als prettig ervaren om haar als onze bruidsfotograaf te hebben. We hebben een ontspannen reportage gehad, voorafgaand aan onze ceremonie, waar we alle tijd hadden om verschillende foto’s te maken. Gedurende de dag hebben we ons nooit druk gemaakt waar de fotograaf was en of de juiste momenten wel vastgelegd werden, dat was gewoon zo.

Luuk en Monique

Angelique heeft van ons trouwdag een geweldige reportage gemaakt. We voelden ons meteen ontspannen, ze nam de tijd om een prettige sfeer te creëren. Ook klikte het meteen met onze jongens, dat ging allemaal als vanzelf. Inmiddels zijn we voor een moederdagcadeau naar Brabant afgereisd om een stoere kidsshoot door haar te laten maken. De foto’s waren top en het eindresultaat een schitterend groot canvasdoek.

Jasper en Marjolein

De kennismaking: Onder het genot van een kop koffie hadden we een goed gesprek. We verlieten Den Dungen en waren direct allebei overtuigd; Angelique wordt de fotograaf op onze grote dag! Die dag brak aan, ze was erbij tijdens de voorbereidingen tot na onze openingsdans. We hebben een prachtige fotoshoot in de bossen mogen beleven. Angelique is een fotografe met een sterke persoonlijkheid, goede ideeën, creativiteit en een bijzonder gevoel voor humor. Zij kan een zeer belangrijke dag goed vertalen met haar fotografie. Met veel enthousiasme en oog voor detail gaat zij daar helemaal in op. Dit zie je ook terug in de presentatie op de dvd, zelfs alle familie en vrienden bekeken dit met een lach en een traan. Wij kunnen oprecht zeggen, als we terugkijken in ons geweldig mooie album, dat Angelique alle emoties die wij hebben beleefd op onze trouwdag, weer opnieuw beleven.

Bram en Elaine

Angelique is een heel fijn mens en wil graag het beste voor haar klanten. Ze is creatief, fijn in de omgang en bescheiden. Je kunt je wensen doorgeven en de rest aan haar overlaten. Tijdens de ceremonie heeft ze ook hele mooie foto’s gemaakt, terwijl we haar eigenlijk niet gezien hebben. Met andere woorden: je weet dat ze er is, maar je merkt er niets van. Een trouwreportage is een flinke investering, dus je gevoel moet zeker goed zijn bij de fotograaf! Het boek met dikke pagina’s is prachtig geworden evenals de geweldige foto’s op de dvd. Een prachtige herinnering aan een prachtige dag.

Jasper en Sandra

Angelique was echt een aanvulling op de gehele dag met haar originele ideeën en de gezellige, ongedwongen sfeer die zij neerzette. Ze was geweldig met onze kids. Ze heeft een sprankelende persoonlijkheid. Het trouwalbum is de kroon op haar werk, een unieke herinnering.

Maurice en Monique

We snapten elkaar gewoon goed. Het was gezellig, makkelijk en ontspannen. We hebben ontzettend veel gelachen en dat heeft voor de mooiste foto’s gezorgd. Achteraf hoorden we ook van onze families dat iedereen de fotografe zo geweldig vond! De Superman foto! Onze absolute favoriete foto! Richard droeg een Superman shirt onder zijn overhemd. Angelique kwam met het idee dat ik voor de foto dan zijn blouse zou opentrekken. Dat was gewoon erg grappig. Vervolgens heeft ze er een Supermanposter van gephotoshopt…dat maakte het nog veel leuker! Wij hebben Angelique als een vrolijke, lieve dame ervaren, die een beetje gek is (dat was de reden dat wij voor haar kozen) Over haar foto’s: Prachtig. Kijk zelf maar.  

Richard en Simone

De foto’s en het album zijn geworden zoals we gehoopt hadden. De fotoreportage verliep heel natuurlijk. Hierdoor waren we erg ontspannen en dit is ook op de foto’s te zien. De reportage in de duinen was geweldig. De foto’s zijn prachtig en het album is geworden zoals we gehoopt hadden. Onze favoriete foto is gemaakt in de duinen, waar wij alletwee tegen een boom aanliggen en wegdromen. De kleuren en de compositie maken de foto compleet.

Maikel en Arja

Beide hadden we meteen die klik met haar. We voelden ons gelijk op ons gemak, waardoor de foto’s nog mooier zijn geworden. We hebben ontzettend met haar gelachen en genoten van haar creativiteit.

Rob en Gabriëlle
Share
 • Lieve woorden van enthousiaste bruidsparen

  De beste reclame is de eerlijke mening en de ervaring van bruidsparen. Zij beschrijven hoe ze de bruidsfotograaf hebben ervaren tijdens hun trouwdag. De referenties over mijn werk als bruidsfotograaf, de foto's en de trouwalbums zijn me zeer kostbaar.

   

  divider

 • Bruidsreportages

  Een selectie van geweldige bruiloften die ik de afgelopen jaren heb mogen fotograferen.
  Klik op een van de onderstaande foto’s voor een overzicht van hun trouwdag.